Gereedschapswagen

Met behulp van een gereedschapswagen ligt al je gereedschap altijd netjes opgeborgen en raak je het niet meer zo snel kwijt. Dankzij de diverse lades kan je je gereedschap goed verdelen. We bieden je diverse soorten merken gereedschapswagens aan zoals Ragnor, Sonic, Stahlwille en Gedore. Je kan bij ons terecht voor zowel lege als gevulde gereedschapwagens.

Mocht je je gereedschapswagen willen vullen met hoogstaand gereedschap, dan moet je eens een kijkje nemen bij de categorie handgereedschap

per pagina

Producten 1-36 van 250

  1. Stanley gereedschapswagen leeg 7-lades
    Stanley gereedschapswagen leeg 7-lades
    Speciale Price € 349,00 € 288,43 Normale Price € 355,00
    <span style="color: #54B146;">Op werkdagen voor 15:30 besteld is de volgende dag in huis!</span> Op werkdagen voor 15:30 besteld is de volgende dag in huis!
per pagina

Producten 1-36 van 250

Gereedschapwagens bij Prijstechnisch.com

Richt uw werkplaats nog beter in met behulp van een gereedschapswagen. In ons assortiment zie je veel diverse soorten gereedschapswagens, zowel gevuld als leeg. 

Neem alle tijd voor het bekijken van alle gereedschapswagens, want er is er geen één hetzelfde. Naast onze unieke Ragnor gereedschapswagens, hebben wij ook diverse topmerken in de webshop staan zoals Gedore, Stahlwille en Beta. 

Het gemak van een gereedschapswagen is dat je deze overal mee naar toe kunt nemen. Gemakkelijk en dichtbij je eigen gereedschap.