Elektrische kinderauto

Elektrische kinderauto's zijn het allerleukste buitenspeelgoed! Hoe leuk is het om je kind te laten rondrijden in een echte gelicenceerde elektrische kinder BMW of Mercedes? De elektrische kinderauto's zijn voorzien van veel overeenkomende details zoals het design, de koplampen en het dashboard. We verkopen diverse modellen auto's in allerlei kleuren, voor elk kind zit er een droomauto bij!

per pagina

Producten 1-36 van 84

per pagina

Producten 1-36 van 84

Elektrische auto voor kind specialist

U vindt bij ons in de webshop diverse elektrische kinderauto's met licentie van verschillende topmerken zoals: Mercedes, BMW, Audi en Kijana etc. Wij hebben elektrische kinderauto's voor kinderen in de leeftijd van één tot zes jaar. In de meeste gevallen wordt er bij een elektrische kinderauto een afstandsbediening geleverd waardoor u de elektrische kinderauto ook zelf kunt besturen mocht uw zoon of dochter daar nog niet aan toe zijn.

 

Elektrische auto kind met gratis nummerbord

Als u een elektrische auto kind bij ons besteld, dan kunt u een volledig gratis gepersonaliseerd nummerbord bij uw kinderauto bestellen. U kunt de gewenste naam invoeren tijdens het bestellen. U vindt het veld waar u de naam in kunt voeren op de product pagina. Voer de naam in voordat u de elektrische kinderauto in de winkelmand doet. De nummerbord sticker met de naam erop wordt direct met uw elektrische auto kind meegeleverd.