Multitool

De naam spreekt al voor zich, de multitool is multifunctioneel in gebruik. Hierdoor kan hij ook niet ontbreken in een werkplaats. De multitool is de allrounder binnen het elektrisch gereedschap. Het is de allrounder voor iedere klusser. Neem een kijkje in ons assortiment en laat je verassen. 

per pagina

7 producten

 1. Makita AF506 8 bar brad tacker in koffer
  Makita AF506 8 bar brad tacker in koffer
  € 109,00 € 90,08
  Levering 1-3 werkdagen
  Met de AF506 introduceert Makita de opvolger van de AF505N. Deze nieuwe afwerktacker schiet 18 Gauge brads met een lengte van 15 mm t/m 50 mm. Lees verder
 2. Grundig LED sfeerlamp
  Grundig LED sfeerlamp
  € 35,00 € 28,93
  Levering 1-3 werkdagen
  Wil je je woonkamer wat gezelliger maken? Bekijk dan eens deze prachtige Grundig sfeerlamp met diverse kleurstanden. De lamp is gemakkelijk te bedienen via een afstandsbediening.  Lees verder
per pagina

7 producten

Multifunctionele multitool 

De multitool is de allrounder binnen het elektrisch gereedschap. Maar wat kan je er nou eigenlijk allemaal mee? Multitools kunnen gebruikt worden om materialen te zagen, te schuren, te slijpen, te frezen en nog veel meer. Het gemak ervan is dat je niet meer met meerdere gereedschappen hoeft te werken, maar enkel de multitool. Dit is dus ideaal als je een klus op locatie hebt.

Hoe het werkt? Je verwisselt enkel het kopje op het apparraat en je bent klaar voor je volgende klus. Doordat het apparaat op stroom werkt, kost het weinig mankracht.