Please support the people in Ukraine, they need our help! 

Blog

 • Hoe gebruik je de Berghoff tafelbarbecue?

  9 februari 2021
  Door Quincy

  In dit blog vertellen je meer over tafel bbqs waaronder de Berghoff tafelbarbecue!

  Lees verder
 • Hoe gebruik je een gevogelteschaar?

  7 februari 2021
  Door Frederik

  Een liefhebber van kip, kalkoen, gevogelte en wild? Een echte hobbykok? Een professional?
  Hoe dan ook, dit keukengereedschap moet u hebben. Behandel uw vlees met de aandacht die het verdient en knip eenvoudig door bot, pezen en spieren met een gevogelteschaar.

  Lees verder
 • Hoe plaatst u juist een assteun?

  10 november 2020
  Door Chimène

  Wilt u graag meer advies over assteunen? Bel of mail ons dan! Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

  Lees verder
 • Hoe plaatst u juist een krik?

  9 november 2020
  Door Chimène

  Hoe plaatst u op de juiste manier een krik? Bij vele mensen is dit toch nog een groot vraagteken. Maar wij willen daar nu verandering in brengen zodat u voortaan weet hoe u juist met een krik te werk gaat.

  Lees verder
 • Stoere elektrische kinderauto

  5 november 2020
  Door Joep

  Ieder kind wilt graag nét zo'n mooie en stoere auto als papa. Op deze blog vindt u alles wat u maar hoeft te weten over onze elektrische kinderauto's. Houdt uw kind meer van de stoere sportiviteit van een Audi, of toch meer van de klasse en uitstraling van een Mercedes? Bekijk gerust deze blog!

  Lees verder
 • Elektrische kinderauto's

  27 oktober 2020
  Door Wouter

  Ieder kind droomt ervan om ooit in een gave auto te gaan rijden. Bij ons kunt u die droom nu al uit laten komen! De elektrische kinderauto's die wij aanbieden zijn geweldig voor uw kind. Bekijk deze blog als u meer informatie wilt over onze elektrische kinderauto's!

  Lees verder
 • Zoek de beste loopauto voor uw kind

  23 oktober 2020
  Door Frederik

  Het favoriete kinderspeelgoed van veel papa's: een loopauto! Het is natuurlijk superleuk als jullie kleine rondscheurt in een loopautovariant van papa’s auto (of die hij ooit hoopt te rijden...). Bovendien is het een hulpmiddel bij het leren lopen van je kindje. Wat moet je weten als je een loopauto voor je baby aanschaft?

  Lees verder
 • Verschillende soorten kinderauto's

  20 oktober 2020
  Door Chimène

  Een elektrische auto voor uw kind? Wie wil dat nou niet? Tegenwoordig zijn de elektrische auto's voor kinderen gigantisch populair, dit komt doordat elektrische auto's kind over de hele wereld steeds meer voor komen. In deze blog vertel ik u alle weetjes over de elektrische auto voor uw kind!

  Lees verder
 • Elektrische kinderscooter Vespa met zijspan

  16 oktober 2020
  Door Frederik

  Prachtige Vespa kinderscooter met zijspan met een krachtige 12v accu en geschikt voor kinderen vanaf 3 tot 6 jaar. De scooter voor kinderen heeft vele mooie details en bovendien een rijke standaarduitrusting zoals een sd card slot en een USB poort.

  Lees verder
 • Onze nieuwe kinderfietsen!

  2 oktober 2020
  Door Frederik

  Bij Autovoorkinderen.nl verkopen wij meer dan alleen kinderauto's op accu, wij hebben ook een grote collectie loopfietsen op voorraad.

  Lees verder